facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σουλτς: Δεν μπορώ να καταλάβω την επιλογή Καμμένου

Τον προβληματισμό του για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει τον συνασπισμό με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε ο Γερμανός πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο, ο Σουλτς είπε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση του Τσίπρα να επαναφέρει στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. "Τον πήρα τηλέφωνο δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τη συνεργασία με αυτό το παράξενο ακροδεξιό κόμμα", τόνισε.

"Δεν μου απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος, ιδίως στις τηλεφωνικές επαφές του. Μου είπε πράγματα που ακούστηκαν πειστικά, αλλά που εν τέλει δείχνουν παράξενα στα μάτια μου", είπε ο κ. Σουλτς.

Ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου υπογράμμισε ότι θαυμάζει τον Τσίπρα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση και επανεξελέγη, αλλά σημείωσε ότι ο Καμμένος παραμένει ένας απρόβλεπτος παράγοντας που πρέπει να είναι υπό έλεγχο.

"Είναι πολιτικά και στρατηγικά κάτι που δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις. Ομως, την ανανέωση της συνεργασίας με αυτό το ακροδεξιό λαϊκιστικό κόμμα δεν την καταλαβαίνω", τόνισε.

ΑΝΕΛ: Προσβάλλει τους Ελληνες η παρέμβαση Σουλτς

Σε ανακοίνωσή τους μετά τις δηλώσεις του Μάρτιν Σουλτς, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες επισημαίνουν: «Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στο θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις «ακροδεξιό» όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν.»

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news