facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Θεοδωράκης: Με όρους η συμμετοχή μας σε κυβέρνηση συνεργασίας

Δύο όρους για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Θεοδωράκης, υπογράμμισε ότι ο πρώτος όρος είναι η σύνθεση της κυβέρνησης.
«Εμείς μαζί με αποτυχημένους υπουργούς του παρελθόντος δεν συγκυβερνούμε. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, όμως, και στα δύο κόμματα. Σημασία έχουν τα πρόσωπα και όχι το μοίρασμα των υπουργείων», σημείωσε.

Ο δεύτερος όρος, όπως εξήγησε, «είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια στρατηγική την οποία δεν έχει».

Αναφερόμενος στην τακτική του κ. Τσίπρα, σχολίασε ότι «Το Ποτάμι δεν είναι νέο επειδή δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Είναι νέο επειδή συγκρούεται με τις παλιές απόψεις. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως "νέο" γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα».

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το Ποτάμι και υπογράμμισε ότι στόχος του κόμματος είναι η τρίτη θέση. «Σημασία έχει να ψαλιδίσουμε τους δύο μεγάλους. Πρέπει να τιμωρηθούν γι” αυτά που έχουν κάνει στη χώρα. Η ΝΔ δεν τόλμησε να βγάλει ούτε αρχηγό. Είναι άλλο το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι συμπαθής άνθρωπος και άλλο να πει κάποιος ότι η ΝΔ έχει αλλάξει. Ποιοι θα είναι δηλαδή οι νέοι υπουργοί της ΝΔ; Οι ίδιοι που ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση;», διερωτήθηκε.

Τέλος, σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Eίναι το κόμμα της ανεργίας. Πρώτη φορά κόμμα της αριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους. Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ `καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο΄. Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους οι ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news