facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Λαϊκή Ενότητα: Υψιστη διγλωσσία από Τσίπρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπολύει η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του στην ειδική σύνοδο του ΟΗΕ.

"Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει γενικόλογα για 'αναδιάρθρωση του χρέους' ενώπιον ενός διεθνούς οργανισμού, του ΟΗΕ, ο οποίος έχει επεξεργαστεί πλήρη νομική επιχειρηματολογία για τη διαγραφή του χρέους όταν είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο, είναι ενδεικτική της πλήρους υποτέλειας με την οποία θα αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των δανειστών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" επισημαίνει σε ανακοίνωση.

Και υποστηρίζει ότι αποτελεί "ύψιστη διγλωσσία το γεγονός ότι η γενικόλογη αυτή αναφορά έρχεται λίγες μέρες μόλις μετά την αποχή της Ελλάδας από την ψηφοφορία στη ΓΣ του ΟΗΕ, κατά την οποία θεσπίστηκε ένα διεθνές πλαίσιο κανόνων που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των υπερχρεωμένων κρατών και την κυριαρχία τους".

"'Αναδιάρθρωση του χρέους' δεν σημαίνει μείωση των βαρών για το λαό, αλλά εξασφάλιση ότι οι δανειστές δεν θα βγουν ποτέ χαμένοι. Μόνος δρόμος για την απαλλαγή από το βραχνά του χρέους, η παύση πληρωμών και η διαγραφή του" καταλήγει.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news