facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Με σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καλώντας όλους να δώσουν ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μεϊμαράκης πραγματοποίησε την ομιλία του κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι υποψήφιος ο ίδιος στο νομό Ηρακλείου.

«Από εμένα και τα στελέχη της ΝΔ θα ακούτε μόνο αλήθειες» ανέφερε και μίλησε για τρεις πυλώνες που πρέπει να στηριχθεί η χώρα.

Ο πρώτος είπε, είναι η πολιτική σταθερότητα, με κυβέρνηση η οποία θα έχει ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας και βασικό κορμό τη ΝΔ. Ο δεύτερος, οι ευρύτερες συνεργασίες και ο τρίτος, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασύνταξης της οικονομίας και ανάτασης της κοινωνίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για παραπλάνηση του λαού από τον Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν όσα ανέφερε το Δεκέμβριο του 2014.

«Έλεγε, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και όλοι θυμόμαστε, πως θα παίζει νταούλια και λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Τον ρωτούμε σήμερα, τα πίστευε αυτά που έλεγε ή προσπαθούσε να εξαπατήσει τον κόσμο; Και διερωτήθηκε «Σήμερα μπορεί να ξανάρθει στο Ηράκλειο, που σήμερα δεν τόλμησε να έρθει, να τα ξαναπεί»;

Στη συνέχεια επέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λέγοντας ότι τα πράγματα μέσα σε επτά μήνες είναι πολύ πιο δύσκολα όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην κοινωνία, την απασχόληση, την Παιδεία και το μεταναστευτικό.

Είπε ακόμη ότι «εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διώχνει. Εμείς μειώναμε τους φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξανε. Εμείς μικραίναμε το σπάταλο κράτος, ο ΣΥΡΙΖΑ το επανέφερε.

Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόσο κακό.

Κατά την ομιλία του εξέφρασε τη «μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι στο νομό μου, στην πατρίδα μου, να βρίσκομαι με τους αγαπημένους μου φίλους» όπως τόνισε.

«Μπορούμε να ενώσουμε και πάλι του Έλληνες. Από την Κρήτη λοιπόν, την πατρίδα των Βενιζέλων και των Μητσοτάκηδων, θέλω να επαναλάβω ότι η ΝΔ πάνω απ’ όλα βάζει τα συμφέροντα του έθνους» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ακόμα, έκανε αναφορές στη ΝΔ και στην πορεία της λέγοντας μεταξύ άλλων, «εμείς φέραμε την εθνική συμφιλίωση και κρατήσαμε την χώρα στην ευρωζώνη», ενώ τόνισε πως «δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης».

Επίσης, ζήτησε εντολή από τον ελληνικό λαό «για μία κυβέρνηση με κεντρικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία για τα επόμενα χρόνια».

Ωστόσο, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι είναι επικίνδυνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά, γιατί όπως είπε οι ίδιοι λένε πως θα συνεργασθούν μόνο με τους ΑΝ.ΕΛ. και πρόσθεσε ότι στο DNA του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην μπορεί να πάρει κυβερνητικές αποφάσεις και να πηγαίνει σε εκλογές.

Εξάλλου χαρακτήρισε τη ΝΔ δύναμη σταθερότητας προσθέτοντας ότι δεν μοιράζει κάλπικες υποσχέσεις.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε επίσης ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, καλώντας όλους τους κρητικούς φίλους όπως είπε «να έρθουν να ψηφίσουν ΝΔ να αποδείξουμε ότι εμείς οι κρητικοί μπορούμε να ενωθούμε και να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα που την έφερε η Αριστερή μελαγχολία".

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε» ανέφερε και είπε ότι «όλοι εμείς είμαστε το κόμμα το λαϊκό, το κεντροδεξιό, το φιλελεύθερο».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε ότι η Κρήτη έχει πολλά πλεονεκτήματα και το πρώτο απ’ αυτά είναι οι κρητικοί, απαριθμώντας τα στη συνέχεια όπως: την δημιουργικότητα, τον δυναμισμό, τις παραδόσεις κ.ά.

Εξάλλου, κατά την ομιλία του έκανε ιδιαιτέρες αναφορές στα προβλήματα της Κρήτης και σημείωσε, όπως στο αεροδρόμιο Καστελίου και τον Βόρειο Οδικό Άξονα, ενώ ζήτησε δημόσια συγνώμη που δεν "έτρεξε", όπως χαρακτηριστικά είπε, το μεγάλο αναπτυξιακό του αεροδρομίου, καθώς και μια σειρά μεταρρυθμίσεων, όπως θα έπρεπε και δεσμεύθηκε ότι αν εκλεγεί μια κυβέρνηση με κεντρικό κορμό την ΝΔ θα ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα έργα στην Κρήτη.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος επανέλαβε ότι η Ν.Δ. πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές αλλαγές, για ένα κράτος επιτελικό και όχι να επιβαρύνει με φόρους την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Τέλος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, λέγοντας πως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτή τη προσπάθεια, "εκτός από αυτούς που έχουν προβλήματα με την Δικαιοσύνη", όπως σημείωσε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news