facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Διασυρμός για τη χώρα μας: Στην Πολωνία οι εκλογές γίνονται με σύνθημα «Μην κάνεις τον Έλληνα!»

Στη Πολωνία διεξάγονται εκλογές στις 25 Οκτωβρίου με κυρίαρχο θέμα της προεκλογικής περιόδου την οικονομία. Η κυβέρνηση κάνει λοιπόν την προεκλογική εκστρατεία της με βασικό σύνθημα «Μην κάνεις τον Έλληνα». Το κυβερνών κόμμα ΡΟ (Αστική Πλατφόρμα) έδωσε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό του σποτ το οποίο ταξιδεύει στην Ελλάδα της περιόδου των capital controls και ισχυρίζεται ότι οι υποσχέσεις της πολωνικής αντιπολίτευσης θα έχουν την ίδια κατάληξη με αυτές που είχαν οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς οι οποίοι τους υποσχέθηκαν μία ζωή πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες. Δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν να εξαπατήσει τους Πολωνούς με τις υποσχέσεις του», αναφέρεται στο video. Σε αυτό εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και αναφέρονται τα εξής: «Όταν οι πολιτικοί δίνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μην υπολογίζεις σε ελληνικές διακοπές, αλλά μάλλον στην ελληνική τραγωδία». Το σποτ διανθίζεται με πλάνα από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οι ουρές έξω από τις Τράπεζες.

Το σποτ -στο οποίο κυριαρχεί η ελληνική μουσική- ολοκληρώνεται πάλι με ένα πλάνο του Α. Τσίπρα και την ιδιωματική έκφραση των Πολωνών:«Μην κάνεις τον Έλληνα» που σημαίνει «μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις».

Ανάλογη ήταν όμως η απάντηση και της αντιπολίτευσης με δικό του τηλεοπτικό σποτ. Αρχικά, εμφανίζεται δήλωση της πρωθυπουργού Kopacz ότι θέλει να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους συμπατριώτες της και τη συνέχεια «πέφτει» κάρτα που γράφει: «Ελληνική τραγωδία;».

Σύμφωνα με το σποτ της αντιπολίτευσης, η κ. Kopacz είναι αυτή που οδηγεί την Πολωνία σε ελληνική τραγωδία και την πλειοψηφία των Πολωνών στη φτώχεια.

«Ποιος λοιπόν κάνει την Πολωνία μία δεύτερη Ελλάδα;», σημειώνει στο τέλος της η πολιτική διαφήμιση.


raniaballi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news