facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο κρυσφήγετο του Πετρακάκου με βαρύ οπλισμό στον Μαραθώνα

Σάκους με βαρύ οπλισμό ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο στον Μαραθώνα, όπου από το πρωί της Τετάρτης διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν μετά την σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σπίτι είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα ένας από τους συνεργούς του, ο Σπύρος Δραβίλας.

Στο χώρο, όπου εκτός από το σπίτι βρίσκεται και μια αποθήκη, η Αντιτρομοκρατική ανακάλυψε τρεις σάκους με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, αλλά και έξι αυτοκίνητα, ένα φορτηγάκι και μοτοσικλέτες, στοιχεία που οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα οδηγήσουν σε νέες αποκαλύψεις για τη δράση της τρομοκρατικής ομάδας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν πάρει εντολή να μην ανοίξουν τους σάκους, προκειμένου αυτό να γίνει από πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Εκτός από τον Σπύρο Δραβίλα, που αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάιο, κατά την επιχείρηση σύλληψής του, στο συγκεκριμένο χώρο ερχόταν και ο Τσιρώνης και ο Χριστοδούλου, από την ομάδα των ληστών του Διστόμου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι έρευνες οδήγησαν στην ανακάλυψη πολεμικού οπλισμού και συγκεκριμένα οπλοπολυβόλων τύπου καλάσνικοφ σε αγροικία - κρησφύγετο στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου, τα οποίο συνδέεται με τη δράση του συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news