facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Βγήκαν από τις στοές 24 μεταλλωρύχοι με προβλήματα υγείας

Άλλους 24 μεταλλωρύχους έβγαλε σήμερα Τετάρτη από τις στοές στις Σκουριές ο γιατρός της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, καθώς αντιμετώπισαν καρδιο-αναπνευστικά προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι θα οδηγηθούν στο ιατρείο προκείμενου να εκτιμηθεί η κατάστασή τους και ανάλογα θα πάνε σπίτι τους ή σε κλινική.

Στις στοές παραμένουν πλέον 138 μεταλλωρύχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη να διατάξει αναστολή εργασιών στα ορυχεία, επικαλούμενος την παραβίαση περιβαλλοντικών κανονισμών.

Εν τω μεταξύ, ομάδα περίπου 50 εργαζόμενων στις Σκουρίες έστησε σκηνές το πρωί έξω από τα γραφεία του υπουργείου Ανάπτυξης στη λεωφόρο Μεσογείων, διαμαρτυρόμενη για την αναστολή των εργασιών.

Δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο χώρο διαμαρτυρίας μέχρι και την Τρίτη, οπότε και θα εκδικαστεί στο ΣτΕ προσφυγή που έχουν καταθέσει τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η εταιρεία.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής των εργαζόμενων είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ πως στην πορεία των ετών έχουν κερδίσει 11 προσφυγές στα ελληνικά δικαστήρια.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news