facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Οργισμένη αντίδραση on air Μητρόπουλου για την υπόθεση της φοροδιαφυγής

Στα άκρα έφτασε ο τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ του Αλέξη Μητρόπουλου και των δημοσιογράφων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και με αυτοκτονία!

Αιτία του διαπληκτισμού ήταν η αναφορά εκ μέρους του δελτίου στην εκκρεμή δικαστική υπόθεση για φοροδιαφυγή, για την οποία όμως ο κύριος Μητρόπουλος ισχυρίζεται πως έχει τελεσιδικήσει και παραγραφεί. Παρούσα στο δελτίο, εκτός από την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου ήταν και η αρμόδια συντάκτης Σοφία Φασουλάκη, την οποία ο κύριος Μητρόπουλος εγκαλούσε πως δεν έχει στα χέρια της τα σωστά έγγραφα, αλλά διαφορετικά, με αποτέλεσμα να παραπλανεί τους τηλεθεατές, αλλά και... «τον κύριο Τσίπρα που σας ακούει», όπως είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κύριο Μητρόπουλο το έγγραφο που επικαλείται το MEGA είναι το ερώτημα της ΓΓΔΕ κ. Σαββαΐδου προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με τη δημοσιογράφο να επιμένει πώς πρόκειται για το πρακτικό της γνωμοδότησης του ΝΣΚ σύμφωνα με την οποία η υπόθεση του 1999, όταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής φέρεται να μη δήλωσε 1 εκατ. ευρώ ως δικηγορική αμοιβή, δεν έχει παραγραφεί.

Οι δύο δημοσιογράφοι κάλεσαν την επομένη στο στούντιο τον κύριο Μητρόπουλο, ώστε να προσκομίσει τα σωστά έγγραφα και να αποκατασταθεί η αλήθεια, κάτι που όμως εκείνος δεν ήθελε να αποδεχτεί, καθώς απαιτούσε αποκατάσταση της αλήθειας, κατά τον ίδιο, «εδώ και τώρα». «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει» είπε μάλιστα εξοργισμένος, αφήνοντας άφωνες τις συνομιλίτριές του που έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news