facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Κατάργηση του bonus των 50 εδρών ζητά ο Λαφαζάνης

Ο Πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να έχουν συνάντηση στο πλαίσιο της εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς, υπογραμμίζει το γραφείο τύπου της ΛΑ.Ε. "αυτή η φυσική συνάντηση, η οποία επιβάλλετο στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών, δεν έγινε δυνατή εξαιτίας της αρνητικής τοποθέτησης του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνει άμεσα δημοσίως την πρόταση που θα ανέπτυσσε και ιδιαιτέρως στον Αλέξη Τσίπρα και θα αναπτύξει και στους άλλους αρχηγούς των Κομμάτων της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητάει να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή και να ψηφισθεί τις επόμενες μέρες πρόταση για την κατάργηση στον εκλογικό νόμο του απαράδεκτου μπόνους των 50 βουλευτικών εδρών στο πρώτο κόμμα και η καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Αυτή η πρόταση ήταν και ρητή προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύουμε ότι πρέπει να ψηφισθεί από όλα τα κόμματα και τους βουλευτές, ώστε να καταστεί ο εκλογικός νόμος με τον οποίον θα διεξαχθούν οι προσεχείς εκλογές, για να εκφρασθεί δημοκρατικά και ανόθευτα η βούληση του ελληνικού λαού."

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news