facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Λεβέντης: Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θέλουν να μπουν στο κόμμα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Σκάι, εκτίμησε πως «η Ένωση Κέντρου θα μπορούσε να είναι τρίτο κόμμα» στις προσεχείς εκλογές. «Με πληροφορούν ότι η Ένωση πάει για τρίτο κόμμα γιατί θα πάρει μαζί της τον κόσμο τον προβληματισμένο, τον στεναχωρημένο», τόνισε ενώ αποκάλυψε πως πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ του ζητούν να είναι υποψήφιοι με το κόμμα του.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει μέσα στη βουλή. Απόδειξη ότι εμένα μου χτυπάνε την πόρτα όλοι οι τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μπουν οι υποψήφιοι. Δεν θα τους βάλω. Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να βάλει κραγμένα ονόματα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ γιατί θα χάσουμε την ορμή που μας δίνει η ανανέωση. Αν αρχίσω και βάζω έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει 20 χρόνια βουλευτής, έναν άλλο της ΝΔ κλπ, πάει χαμένη αυτή η ορμή και θα γίνω σαν τον Θεοδωράκη που είναι ψηφιδωτό», δήλωσε.

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «είναι το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο» και πως «έχει πάρει όλο το ΠΑΣΟΚ». Ωστόσο όπως είπε, η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση, χωρίς όμως να συμμετάσχει σε αυτή. «Στηρίζουμε εκτός κυβέρνησης με δεδομένο πακέτο μεταρρυθμίσεων».

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως υπερβαίνει το ρόλο της και δεν είναι πρέπουσα η συμπεριφορά της. «Απορώ γιατί δεν τη συγκρατεί ο πατέρας της. Θεωρείται ότι η διαγωγή της είναι η πρέπουσα; Όπου γυρίζω γελάνε με τη στάση της. Αυτά είναι πρωτοφανή και θα γραφτούν στην ιστορία με το κριτήριο ότι δεν πρέπει να βάζουμε προέδρους αδοκίμαστους».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news