facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αποφυλακίστηκαν Κούζηλος και Πατέλης της Χρυσής Αυγής

Με δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας αποφυλακίστηκαν δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της μεγάλης δικογραφίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον βουλευτή του κόμματος και κατηγορούμενο για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Κούζηλο και τον Πυρηνάρχη της Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη, ο οποίος εμπλέκεται και στην υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού , Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, με το υπ΄αριθμόν 1338/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, διατάχθηκε η αποφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζηλου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, της υποχρεωτικής παράδοσης του διαβατηρίου του, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα και της μη συμμετοχής σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός των γραφείων αυτής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με εξαίρεση την είσοδο και την παραμονή στο Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Μέσα στον Αύγουστο επίσης με άλλο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, διατάχθηκε και η αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη. Το δικαστικό συμβούλιο επέβαλε στον Πυρηνάρχη της Νίκαιας και κατηγορούμενο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μηνα στο ΑΤ της περιοχής του, της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του, της μη απομάκρυνσης από τον νόμο Αττικής και της μη χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον στις φυλακές από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται μόνο ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος ενώ είχε αποφυλακιστεί, οδηγήθηκε πρόσφατα εκ νέου στον Κορυδαλλό καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news