facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Θα συνεχιστούν και το Σάββατο οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς

Θα συνεχισθούν μέχρι και το Σάββατο οι διαπραγματεύσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων με τους εκπροσώπους των τεσσάρων θεσμών, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, τα τεχνικά κλιμάκια θα συζητήσουν σήμερα και το Σάββατο τα δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί να συζητηθεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, χωρίς να αποκλείεται να μεταφερθεί χρονικά η εξέταση του θέματος το Σάββατο, εάν δεν επαρκέσει ο χρόνος σήμερα.

Την ίδια ώρα, αισιοδοξία επικρατεί στην κυβέρνηση ότι θα υπάρξει προσχέδιο της συμφωνίας εντός του Σαββατοκύριακου παρά τις διαφορές που υπάρχουν ως προς τις αποκρατικοποιήσεις, τα δημοσιονομικά, τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια. Εξάλλου, για ικανοποιητική πρόοδο των διαπραγματεύσεων έκανε λόγο η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα η οποία ανακοίνωσε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής των υπουργείων οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να εκτιμηθεί η πρόοδος των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα.

Τέλος, υπάρχει ισχυρή στήριξη από το ΔΝΤ για τη συμμετοχή του στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, αλλά δεν θα αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει ή όχι πριν από το φθινόπωρο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ Τόμας Όστρος.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news