facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Λαπαβίτσας: Δεν θα είμαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αν ψηφιστεί η συμφωνία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας δήλωσε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αν ψηφιστεί από τη Βουλή το νέο πρόγραμμα.

«Επ’ ουδενί, πως θα μπορούσα εγώ να πάρω μέρος σε εκλογές συμμετέχοντας σε λίστες ενός κόμματος το οποίο έχει μνημονιακό πρόγραμμα και μνημονιακή κατεύθυνση. Θα ήταν σαν να φτύνω τον εαυτό μου και σαν να φτύνω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ειδικά την νεολαία η οποία άλλα περίμενε άλλα είδε και συνεχίζει να θέλει άλλα πράγματα. Ο κόσμος που είπε Όχι και θέλει να ελπίζει σε μια άλλη πορεία με προοπτική δεν έχει άδικο και δεν είναι χαζός», τόνισε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», και πρόσθεσε: «Αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά μνημονιακό κόμμα, ελπίζω να μην το δω όμως αυτό, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε πως υπάρχει «κόμμα της δραχμής», λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι με την απλή αλλαγή νομίσματος θα διορθωθούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Σημείωσε ωστόσο ότι «όσοι μιλούν για εθνικό νόμισμα το λένε γιατί βγάζουν το συμπέρασμα ότι οι επιθυμητές αλλαγές δεν γίνονται μέσα στο ευρώ».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news