facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Επιμένει ο Λαφαζάνης: Εγώ νέο μνημόνιο δεν ψηφίζω [ΒΙΝΤΕΟ]

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και πάλι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος με δηλώσεις του σήμερα Τετάρτη από τη Θεσσαλονίκη ξεκαθάρισε: «Νέο μνημόνιο εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω».

Η νέα τοποθέτηση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του Μαξίμου με την Αριστερή Πλατφόρμα.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση για το προεκλογικό πρόγραμμά της, είμαστε δεσμευμένοι στο προεκλογικό πρόγραμμα και τις προγραμματικές θέσεις. Αυτές υπερασπιζόμαστε, αυτές υλοποιούμε», συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η θέση της Αριστερής Πλατφόρμας είναι ξεκάθαρη, δεν στηρίζει προαπαιτούμενα, δεν στηρίζει μνημόνια, δεν συναινεί στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως χθες Τρίτη ο πρώην υπουργός είχε απευθύνει πρόσκληση σε όλους του βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να καταψηφίσουν τη συμφωνία, όταν αυτή έρθει στη Βουλή.

Η θέση του κ. Λαφαζάνη έχει ανάψει για τα καλά τη θρυαλλίδα στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νίκο Φίλη, να προειδοποιεί πως εάν εισακουστούν οι προτάσεις του πρώην υπουργού, τότε αυτό θα συνεπάγεται πτώση της κυβέρνησης.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news