facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Αλεξιάδης: Όσοι έκαναν τσαμπουκάδες σε ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξασφαλίζουν διαρκή έλεγχο

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων, υπεύθυνος για θέματα εσόδων, Τρύφων Αλεξιάδης, έστειλε σαφές μήνυμα προς όσους φοροδιαφεύγουν, μετά και το περιστατικό προπηλακισμού ελεγκτών του ΣΔΟΕ στη Ρόδο κατά τη διάρκεια έλεγχου.

«Όσοι έκαναν τους τσαμπουκάδες στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξασφάλισαν τον διαρκή φορολογικό έλεγχο», είπε μιλώντας στον Σκάι.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φοβηθούμε ούτε θα κάνουμε βήμα πίσω και αυτοί που έκαναν τους τσαμπουκάδες προς τον ΣΔΟΕ, που προσπάθησαν να εκφοβίσουν και να χρησιμοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα, ακόμη και το δικό μου όνομα ακούστηκε, να είναι σίγουροι ότι εξασφάλισαν διαρκή φορολογικό έλεγχο. Δεν θα αφήσουμε ακάλυπτους τους ελεγκτές μας», πρόσθεσε.

Σχετικά με τους ελέγχους που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε πως ξεπερνούν τους 5.000 και έχουν βρεθεί 1.100 επιχειρήσεις με 5.100 παραβάσεις. Παράλληλα αποκάλυψε πως ειδικότερα για τις παραβάσεις που αφορούν πλαστές ταμειακές μηχανές, μελετούνται καινούργια μέτρα, με πιο αυστηρό πλαίσιο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «έχουμε πει να υπάρχει μία κατανόηση, αλλά εκείνος που έχει πλαστή μηχανή, έχει εξασφαλίσει τις... καλύτερες σχέσεις με την εφορία».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news