facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Γύρισαν την πλάτη στην Κωνσταντοπούλου

Αποχή από τη διάσκεψη των Προέδρων, που προγραμμάτισε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για το απόγευμα του Σαββάτου επέλεξαν το ένα μετά το άλλο τα κόμματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας.

Παρών ήταν μόνον ο εκπρόσωπος της νέας κοινοβουλευτικής Ομάδας Λαϊκή Ενότητα, Δημήτρης Στρατούλης, σε αντίθεση με τους εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποταμιού, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.

Με το επιχείρημα ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και άρα η πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου να συγκαλέσει εκτάκτως διάσκεψη των προέδρων της Βουλής είναι τακτικισμός και δεν έχει κανένα νόημα οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Φίλης, Τσουκαλάς, Μπαλάφας και Βαρεμένος που συμμετέχουν στην σύσκεψη αρνούνται να παραστούν.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν ο Νίκος Φίλης, ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Γιώργος Βαρεμένος κάνουν γνωστή την απόφασή τους αυτή στην κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κυρία Πρόεδρε,
Η απόφασή σας να συγκαλέσετε τη Διάσκεψη των Προέδρων σήμερα, Σάββατο 22 Αυγούστου, αποτελεί κατά τη γνώμη μας μια πρωτοβουλία, που δεν εξυπηρετεί καμία λειτουργία του Κοινοβουλίου, καθώς βρισκόμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο και ως εκ τούτου, μόνο ως παρελκυστική μπορεί να εκληφθεί.

Με βάση τα παραπάνω σας δηλώνουμε ότι δεν θα ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή σας».


Την απόφαση να μην λάβουν μέρος στη διάσκεψη των προέδρων που είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχουν λάβει επίσης το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συγκαλέσει εκ νέου διάσκεψη των Προέδρων αύριο, Κυριακή.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news