facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τη δημιουργία «Ενιαίου Αντιμνημονιακού Μετώπου» προανήγγειλε ο Στρατούλης

Τη δημιουργία νέου κόμματος που θα εκφράζει το 62% του «όχι» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου προανήγγειλε ο Δημήτρης Στρατούλης εν όψει της εξαγγελίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις του περήφανου και πλειοψηφικού 'όχι' του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου θα εκφραστούν σε ένα ενιαίο αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο, με πολιτική ανάπτυξης και οικονομικής αναγέννησης της χώρας» δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο κ. Στρατούλης.

Στον νέο πολιτικό σχηματισμό θα συμμετέχουν «ευρύτερες πατριωτικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις προκειμένου να βρουν τρόπο να οι δυνάμεις του 'όχι' να εκφραστούν στις εκλογές».

«Η εικόνα που έχουμε είναι πως σε μεγάλα τμήματα της αριστεράς αλλά και του λάου, υπάρχει η πεποίθηση πως το 'όχι' δεν έχει ηττηθεί. Οι δυνάμεις του 'όχι' πολιτικά και κοινωνικά θα νικήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο στο νέο πολιτικό σχηματισμό θα συμμετέχει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Στρατούλης απάντησε πως αναμένει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για προκήρυξη εκλογών. Με εμφανή διάθεση χιούμορ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε:

«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάν(ν)η τον βαφτίσαμε».

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news