facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει

Κατά της προσφυγής στις κάλπες τάσσεται για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος καλεί παράλληλα τον πρωθυπουργό "να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει".

"Την ώρα αυτή οι εκλογές δεν είναι λύση γιατί δεν τις αντέχει ο τόπος" σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στην "Real News" υπογραμμίζοντας την ανάγκη "να σκεφτούμε εθνικά και κοινωνικά και όχι κομματικά" και προσθέτοντας πως "μια εκλογική αναμέτρηση μπορεί να είναι καταστροφική σε αυτή την πορεία που έχουμε χαράξει".

Παράλληλα, επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα ότι "δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τελικά τα εσωκομματικά κυριαρχούν", γεγονός που -όπως λέει- οδηγεί "σε αστάθεια, αβεβαιότητα και προκαλεί σύγχυση".

"Πρέπει ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει, να πάρει ευθύνες, να δώσει λύσεις", γιατί -όπως λέει- "ο χρόνος περνάει, ο χρόνος κοστίζει και τα προβλήματα φτάνουν πια σε αδιέξοδο".

Για το plan b του Γιάνη Βαρουφάκη, μιλά για υπόθεση που "έχει σοβαρές διαστάσεις" και δηλώνει ότι "θα εξαντλήσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά και πολιτικά μέσα ελέγχου τα οποία δίνει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής και θα προσπαθήσουμε να φωτιστεί όλη αυτή η πλευρά μιας σκοτεινής υπόθεσης που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου".

Στα της Νέας Δημοκρατίας, αφήνει αιχμές κατά δελφίνων, τονίζοντας πως "το κόμμα θα κάνει εγγραφές νέων μελών, χωρίς προνόμια, συναλλαγές και βαρονίες" και συμπληρώνει πως "ο κόσμος της παράταξης δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια 'νάζια' εφόσον υπάρχουν".

Ερωτηθείς εάν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, απαντά πως "είναι νωρίς για τέτοιες αποφάσεις" και προσθέτει: "Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η χώρα να επανέλθει στην κανονικότητα και η ΝΔ να αποτελεί μια δύναμη ευθύνης. Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε το φθινόπωρο".

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news