facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σπίρτζης: Δεν έχω ούτε εμπλοκή, ούτε γνώση για την υπόθεση Μητρόπουλου

Απάντηση στον Αλέξη Μητρόπουλο έδωσε ο Χρήστος Σπιρτζης -χωρίς να τον κατονομάσει- κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή.

Ο κ. Σπίρτζης είπε πως ποτέ δεν δίστασε να συγκρουστεί πάνω στο τραπέζι και δημόσια με συμφέροντα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν «σπεκουλάρει» την κυβέρνηση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις καταγγελίες Μητρόπουλου είπε χαρακτηριστικά: «Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω ούτε εμπλοκή, ούτε γνώση».

Σε ό,τι αφορά στην πιθανότητα να τεθεί επικεφαλής στην περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής, σημείωσε πως έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά στον πρωθυπουργό για οποιαδήποτε περιφέρεια και για οποιαδήποτε θέση, εκλόγιμη ή μη.

Είπε, μάλιστα, πως όσοι βρέθηκαν παλιότερα σε ένα προοδευτικό κόμμα το οποίο μετεξελίχθηκε σε νεοφιλελεύθερο μόρφωμα -εννοώντας το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ήταν στελέχη και ο ίδιος και ο κ. Μητρόπουλος- θα πρέπει να υπηρετήσουν μια ριζοσπαστική πολιτική.

«Να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ», τόνισε με νόημα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Κυριακή ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ότι ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός, Παναγιώτης Νικολούδης, του αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή.

Μάλιστα, μιλώντας στην Πανελλαδική Σύσκεψη του κόμματος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κάποια κανάλια ποντάρουν να είναι επικεφαλής στην περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής ο κ. Σπίρτζης. Υποστήριξε ακόμη ότι ορισμένοι προωθούν τον κ. Σπίρτζη για να πάρει θέση στις λίστες πάνω από τους κ.κ Πάντζα και Αθανασίου, ενώ ισχυρίστηκε ότι για όλα αυτά έχει ενημερωθεί ο κ. Τσίπρας και πως την κατάσταση γνωρίζουν και οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Σαγιάς.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news