facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

«Εραστής» της δραχμής έγινε και ο Καμμένος

Ξεκάθαρα υπέρ της δραχμής τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δηλώνοντας ότι δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια περίπτωση «αν υπήρχε προοπτική».

«Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική εγω δεν θα έλεγα όχι, το λέω ξεκάθαρα» ήταν η δήλωση του κ. Καμμένου στο ραδιόφωνο του Alpha.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε βαριά υπονοούμενα για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη στάση του στην επτάμηνη διαπραγμάτευση.

«Δεν ξέρω αν σ'αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη, θα δείξει η ιστορία» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη για να γλιτώσουν από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Όσον αφορά τη στάση του κόμματός του υπέρ του τρίτου Μνημονίου υποστήριξε ότι «δεν κοροϊδέψαμε τον λαό, είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας, τη φήμη μας αλλά να μην σκοτώσουμε την Ελλάδα».

Για την υπόθεση με την offshore Χαϊκάλη τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν διευκρινίσει τη θέση του» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπογράψω υποψηφιότητα Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, εύχομαι ότι θα το κάνει».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news