facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο στο Σύνταγμα

Με ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μεθαύριο Πέμπτη στις 8:00 μ.μ., θα εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο το ΚΚΕ, όπου θα μιλήσει ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης θα είναι «Τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε τον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής».
Το ΚΚΕ έχει εξαπολύσει επίθεση τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή του Μνημονίου όσο και κατά της Λαϊκής Ενότητας. Τα στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων το μέλος της ΚΕ και βουλευτής Θ. Παφίλης καθώς και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκης σε συνεντεύξεις τους χαρακτηρίζουν τη Λαϊκή Ενότητα ως «ΣΥΡΙΖΑ Νο2» σημειώνοντας ότι «πρόκειται για πρώην στελέχη της κυβέρνησης τα οποία όλο το προηγούμενο διάστημα ''νανούριζαν'' τον λαό πως μπορούν να υπάρξουν φιλολαϊκές λύσεις εντός των τειχών της ΕΕ».

Για τον Π. Λαφαζάνη

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στην παραλαβή της διερευνητικής εντολής από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη τόνιζε πως την επόμενη μέρα των εκλογών εκείνο που θα μετρήσει για τον λαό είναι να βρίσκεται σε καλύτερη θέση.

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου με αφορμή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που η μόνη της αξία είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ' αυτήν», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στον λαό που υποφέρει απ' την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων.

Σύμφωνα με τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, «όλα τα άλλα κόμματα, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στο μετεκλογικό τοπίο και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, που θα κρατούν τον λαό εγκλωβισμένο στα ίδια αδιέξοδα, στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ».

«Την επόμενη μέρα των εκλογών αυτό που θα μετρήσει για τον λαό είναι να βρίσκεται ο λαός σε καλύτερη θέση για να ανοίξουμε έναν άλλον δρόμο ελπίδας», υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news