facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Νέα πρόσκληση από Λαϊκή Ενότητα σε ΚΚΕ για συμπόρευση

Είναι αδιανόητο η ηγεσία του ΚΚΕ να αναγορεύει σε κύριο αντίπαλο της τη Λαϊκή Ενότητα και να επιδίδεται σε ανοίκειες και γραφικές προσωπικές επιθέσεις κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται η συμπόρευση και συμπαράταξη, πέρα από διαφορές, όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων σε ένα μεγάλο φιλεργατικό, πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο αντίστασης, ελπίδας και νίκης ενάντια στα μνημόνια, στη λιτότητα και την εθνική υποτέλεια. Αυτό το μέτωπο επιδιώκει η Λαϊκή Ενότητα. Αυτή είναι η πρόσκληση της Λαϊκής Ενότητας προς το ΚΚΕ: Συμπόρευση και όχι στείρα αντιπαλότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι σε σημερινή συνέντευξή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό να αχρηστεύσει τις παγίδες που του στήνουν, όπως είναι «το νέο ανάχωμα, ο ΣΥΡΙΖΑ 2 του Λαφαζάνη, που υπηρετεί από άλλο πόστο τώρα, τον ίδιο στόχο, της ανάκαμψης της καπιταλιστικής κερδοφορίας».

Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι ενιαίος ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το χειρότερο μνημόνιο στο οποίο ενσωματώνονται τα δύο προηγούμενα, προσθέτοντας ότι και «ο ΣΥΡΙΖΑ Νο1 του Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 του Λαφαζάνη και λοιπών είναι συνυπεύθυνοι» και για την καλλιέργεια αυταπατών στον λαό και για τη συνολική πολιτική που άσκησαν ως κυβέρνηση.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news