facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Δραγασάκης: Είμαστε κοντά σε συμφωνία, δεν υπάρχουν αγκάθια

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, κατόπιν της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ).

«Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς» σημείωσε παράλληλα, ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι «υπάρχουν απλώς κάποια θέματα που εξετάζονται, αλλά όχι αγκάθια».

Όσον αφορά τις 100 δόσεις, διαβεβαίωσε ότι «θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν ωστόσο, τους φορολογούμενους».

Σημειώνεται ότι στο ΚΥΣΟΙΠ, συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Οι συζητήσεις με τους θεσμούς θα συνεχιστούν αύριο, Σάββατο, στις 11:00 το πρωί. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα κόκκινα δάνεια, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι πρόωρες συντάξεις.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news