facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ξεκινά αύριο την εκστρατεία ο Στ. Θεοδωράκης

Με το σύνθημα «Εμείς μπορούμε» ξεκινάει το Ποτάμι την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη σε στελέχη και φίλους του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 το βράδυ, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Το Ποτάμι επέλεξε το συγκεκριμένο σύνθημα προκειμένου να αναδείξει τον ρυθμιστικό ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίσει το κόμμα την επόμενη μέρα των εκλογών στον σχηματισμό κυβερνήσεων συνεργασίας. Στη συνάντηση της Τετάρτης θα λάβουν μέρος τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής και της Επιτροπής Διαλόγου, καθώς και τοπικά στελέχη από όλες τις εκλογικές περιφέρειες αλλά και τις ομάδες στήριξης που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σε όλη τη χώρα με τίτλο «Τώρα Ποτάμι».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προετοιμάζει περιοδείες ανά την Ελλάδα ενώ οι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του κόμματος έχουν συμφωνήσει να «σαρώσουν» όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη τα στελέχη του Κινήματος θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ηλεκτρονικά μέσω κινητών, τάμπλετ ή υπολογιστών σε ένα επίκαιρο ερωτηματολόγιο για τις πολιτικές εξελίξεις που ετοιμάζουν οι νέοι του Κινήματος.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωράκης συνεχίζει τη μετωπική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο για να κυβερνηθεί η χώρα. Σε δηλώσεις του σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την άποψη ότι «η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα, αλλά όχι να κυβερνηθεί στο πλαίσιο του μοιράσματος των καρεκλών όπως γίνεται ως συνήθως, δηλαδή -πάρε εσύ αυτό το υπουργείο να πάρω εγώ το άλλο-», κατηγορώντας ευθέως τους κ. Τσίπρα και Λαφαζάνη ότι «έχουν αποτύχει, καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία και να διορίσουν τους δικούς τους», όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρότεινε τη διαμόρφωση ενός καινούργιου σχεδίου που θα συμφωνηθεί από τις πολιτικές δυνάμεις. Σημείωσε, δε, ότι κάθε φορά που γίνονται εκλογές, καταγράφεται πτώση του ΑΕΠ. «Η κυβέρνηση μάλλον δεν ενδιαφέρεται και πάρα πολύ γι' αυτό», είπε ο Στ. Θεοδωράκης κατηγορώντας τα μέλη της κυβέρνησης ότι δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά, με τη δουλειά. «Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το Κόμμα, τώρα τους πληρώνει το Δημόσιο», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news