facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να διαφύγει [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ο κ. Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να διαφύγει» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται και ζητώντας του να εξηγήσει γιατί η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές. Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει την ευθύνη των όσων υπέγραψε ενώ ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εκλογές.

«Αναρωτιέμαι, θα γίνουν εκλογές για τους αντάρτες, τους δαίμονες που ο ίδιος δημιούργησε, και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Γι’ αυτό θα πάμε σε εκλογές;» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατέκρινε τον Πρωθυπουργό για το γεγονός ότι αρνήθηκε να συναντήσει τον ίδιο και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών και πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται να διαρρέει πως «δεν θα έρθει στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Πιστεύω ότι η σύσκεψη αρχηγών πρέπει να γίνει και να μείνει κενή η θέση του κ. Τσίπρα», συνέχισε, καθώς εξήγησε ότι αυτή η συζήτηση θα εκτονώσει την πολιτική ένταση.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε εκ νέου την εκτίμηση ότι μέχρι την Παρασκευή μπορεί να βρεθεί μια λύση για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, αν και παραδέχθηκε ότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Τάχθηκε ξανά υπέρ της εθνικής συνεννόησης λέγοντας ότι «είναι πλέον εθνικό ζητούμενο». Σημείωσε ακόμη ότι δεν μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε χωρίς συναινέσεις.

«Δεν συμφέρει κανέναν να πάμε σήμερα σε εκλογές, ας μας πει ο ίδιος (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) ότι δεν έχει καμιά πολιτική σκοπιμότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news