facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Επικοινωνιακά προεκλογικά παιχνίδια καταγγέλλει η απολυμένη διοικήτρια του νοσοκομείου «Αττικόν»

Στην αντεπίθεση περνά η διοικήτρια του νοσοκομείου «Αττικόν», κυρία Ευαγγελία Γιαννακάκου, μετά την απόλυσή της από το υπουργείο Υγείας, κατηγορώντας τον υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για επικοινωνιακά προεκλογικά παιχνίδια με «θύμα» το νοσοκομείο και δηλώνοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η επικεφαλής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου βρέθηκε στο «στόχαστρο» του υπουργού Υγείας, όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι η διοικήτρια, όπως και η αναπληρώτρια διοικήτρια, βρίσκονταν σε άδεια.

Λάβρος κατά των δύο στελεχών του «Αττικόν» ο κ. Κουρουμπλής είχε δηλώσει εξερχόμενος του νοσοκομείου ότι θα τις απομακρύνει αμέσως από τη διοίκηση. Η υπουργική απόφαση με την οποία ο κ. Κουρουμπλής απομακρύνει την κυρία Γιαννακάκου, και την αναπληρώτρια κυρία Λαμπρινή Καρπούζου υπογράφηκε την Τρίτη από τον υπουργό και αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ.

Ωστόσο, η κυρία Γιαννακάκου, η οποία βρίσκεται στη διοίκηση του «Αττικόν» τους τελευταίους 20 μήνες, επισημαίνει πως αφενός η άδειά της ήταν εγκεκριμένη από τον προϊστάμενό της, διοικητή της 2ης ΥΠΕ, αφετέρου πως επρόκειτο για μια μόλις πέντε ημερών άδεια την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, που αποτελεί και τη μοναδική άδεια που ζήτησε κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

«Με δεδομένο ότι τους τελευταίους έξι μήνες ζητώ σταθερά να συναντηθώ με τον υπουργό Υγείας, λαμβάνοντας πάντα την ίδια αόριστη απάντηση για ένα ραντεβού, ότι του έχω αποστείλει δύο πορίσματα του ΣΕΥΥΠ για θέματα του νοσοκομείου τα οποία έπρεπε να συζητήσουμε, ότι ουδέποτε εξέφρασε ενδιαφέρον για θέματα του νοσοκομείου για τα οποία τον ενημερώναμε, θεωρώ ότι η απομάκρυνσή μου – όπως και η εκτός προγράμματος επίσκεψή του- είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι ενόψει των εκλογών από τον κ. Κουρουμπλή, μια τακτική για να καλύψει την ανεπάρκειά του στο υπουργείο, την απραξία του για όλα τα προβλήματα στο ΕΣΥ» λέει στο protothema.gr η κυρία Γιαννακάκου. Επιπλέον, επισημαίνει ότι η διάταξη που χρησιμοποίησε ο κ. Κουρουμπλής για την απόλυση της (διάταξη του Ν. 3329/2005) δεν είναι πλέον σε ισχύ και ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τα νομικά όπλα που έχει στη διάθεσή της κατά της απόφασης του υπουργού Υγείας.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news