facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει σε κάνεναν να είναι κόμμα μέσα στο κόμμα

Σαφές μήνυμα στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κι ενώ κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Αριστερή Πλατφόρμα.

Με συνέντευξή του στη Real News, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται με δριμύτητα στην Αριστερή Πλατφόρμα, επισημαίνοντας ότι «επιχειρεί να στήσει ένα νέο κόμμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ» και επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όργανα, καταστατικό και κυρίως μέλη, τα οποία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι 'κόμμα μέσα στο κόμμα'».

«Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρος. Η επιστροφή στη δραχμή δεν υπήρξε προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και το Grexit δεν υπήρξε ποτέ ούτε εντολή του ελληνικού λαού, ούτε της κυβέρνησης. Πολύ περισσότερο δεν μπήκε από εμάς ως ερώτημα στο δημοψήφισμα» ανέφερε ο υπουργός, ενώ κατάστησε σαφές ότι όποιος μιλά ακόμα και αυτή τη στιγμή για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ υποστηρίζει ακούσια ή εκούσια τις ακραίες θέσεις μέρους των δανειστών που απεργάζονται το σενάριο 'δραχμή ή μνημόνιο'», υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τη συμφωνία, υποστηρίζοντας πως είναι αποτέλεσμα ισχυρών πιέσεων, αμείλικτων διλλημάτων, αλλά και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Μάλιστα, δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει για τη συγκεκριμένη συμφωνία, όπως έκαναν άλλοι το 2010 και το 2012.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news