facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Συνέντευξη του αφεντικού της Ryanair: Ο Τσίπρας και οι Tsiprers είναι ένα μάτσο τρελών

«Οι Έλληνες έχουν εκλέξει ένα μάτσο σεληνιασμένων (lunatics) και τρελών» σχολιάζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Irish Mirror ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας Ryanair Michael O'Leary, αναφερόμενος στην ελληνική κρίση. 

«Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουν να πίνουν καφέ και να επιστρέψουν στην εργασία» σημειώνει και προσθέτει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί.

«Υπάρχει ένα θεμελιώδες πρόβλημα στην Ελλάδα. Ότι το 52% των νοικοκυριών εξαρτάται από τις συντάξεις ως βασική πηγή εισοδήματος, αλλά μόνο 11% των Ελλήνων πληρώνει φόρους. Τώρα έχει δημιουργηθεί ένας κύκλος που δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει, περισσότεροι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν φόρους, πρέπει να χτυπηθεί η μαύρη αγορά και λιγότεροι Έλληνες να είναι σε θέση να ζουν από τις συντάξεις. Δεν μπορεί μία οικονομία να λειτουργεί έτσι. Περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να είναι παραγωγικοί, αλλά οι ηλικιωμένοι και οι νέοι χρειάζονται βοήθεια» σημειώνει.



«Η ελληνική κατάσταση είναι τραγωδία. Η δυσκολία για τους Έλληνες είναι ότι νομίζουν ότι επειδή εξέλεξαν ένα μάτσο ανισόρροπων θα βγουν από τη λιτότητα. Όπως μάθαμε από τα δικά μας δεινά στην Ιρλανδία, μπορείς να μιλήσεις όσο σκληρά επιθυμείς, αλλά όταν την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να δανειστείς από τη Γερμανία για να πληρώσεις τους δασκάλους, τις συντάξεις και ό,τιδηποτε άλλο, είσαι εκτός κανόνων» σημειώνει.

Και συμπληρώνει με καυστικό τρόπο: «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών είναι τραγωδία. Νομίζω ότι ο Τσίπρας και όσοι ανήκουν σ'αυτόν (Tsiprers) είναι ένα μάτσο τρελών».


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news