facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Συλλέγουν υπογραφές στο Facebook για να μείνει η Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Βουλής

Χρήστες του Facebook, μεταξύ αυτών και ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συλλέγει υπογραφές για την υποστήριξη της Προέδρου της Βουλής, ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να παραμείνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Βουλής: Ψηφίζουμε ενάντια στην πρόταση μομφής», γράφει η σελίδα στο Facebook. Όπως αναφέρεται:

«Με το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής* θα γίνει η πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη ολομέλεια από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, καταπολεμά τη διαπλοκή, ανοίγει φακέλους με σκάνδαλα, παλεύει μόνη στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, διεκδικεί χωρίς βοήθεια από τους ''συντρόφους'' της τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας.

Αντιμετωπίζει τον χλευασμό και δέχεται πρωτόγνωρη επίθεση ακριβώς επειδή επιτελεί το έργο της και παραμένει πιστή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και της Δημοκρατίας.

Η πρώτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σταυρούς στην Α' Αθηνών, η Πρόεδρος της Βουλής, δέχεται αήθεις επιθέσεις ακριβώς επειδή κάνει αυτό που οφείλει. Δέχεται επίθεση επειδή ψήφισε παρών στην εξουσιοδότηση για τη διαπραγμάτευση, η οποία έφερε και το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών.Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καταγγέλουμε την πολιτική αλητεία όσων τη συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η Πρώτη Φορά Αριστερά που ονειρευτήκαμε;»

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news