facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης στο Channel 4: Έχουμε στα χέρια μας πρόταση που θα υπογράφαμε άμεσα(...)

Ο υπ. Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στον δημοσιογράφο του Channel 4, Paul Mason και μεταξύ άλλων τόνισε: «από τη στιγμή που προκηρύξαμε δημοψήφισμα έρχονται προς την πλευρά μας οι πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις από την πλευρά των εταίρων μας. Υπάρχουν μάλιστα προτάσεις τις οποίες δεν σας κρύβω πως θα τις υπογράφαμε ακόμη και άμεσα».

Στο σημείο αυτό ο Paul Mason ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών εάν υπάρχει μία τέτοια πρόταση αυτή τη στιγμή στην ελληνική κυβέρνηση και ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε καταφατικά αναφέροντας: «ναι υπάρχει τέτοιου τύπου πρόταση εντός του κτιρίου αλλά δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω που» και συνέχισε λέγοντας: «για να πάρει η συγκεκριμένη πρόταση μορφή συμφωνίας θα πρέπει ο ελληνικός λαός να μας ενδυναμώσει με ένα ισχυρό «όχι».

Σε σχετική ερώτηση για το τι θα πράξει σε περίπτωση που επικρατήσει το «ναι» ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε πως είναι υποχρεωμένος να φέρει την απόφαση στη Βουλή προς ψήφιση αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν θα τη στηρίξει ενώ ανέφερε πως δεν πρόκειται παρά ταύτα να σταθεί εμπόδιο με κανένα τρόπο στη βούληση του λαού.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news