facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποτάμι: Αν δεν χτυπηθεί ο λαϊκισμός δεν υπάρχει διέξοδος

«Ο λαϊκισμός είναι πάντα παρών και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει δείξει ότι διαπρέπει σε αυτό το σπορ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα παλιά κόμματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, σχολιάζοντας την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

«Σε κραυγαλέα αντίθεση με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για την πορεία της διαπραγμάτευσης και την κατάσταση της οικονομίας, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αποτυπώνει τα προβλήματα και τους κινδύνους για τη χώρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου τονίζεται: «Σωστά επισημαίνεται ότι δεν μπορεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση αν δεν πεισθεί η κοινωνία, αν η πολιτική ηγεσία δεν εκπέμπει σαφές μήνυμα και όσο δεν υπάρχει ιδιοκτησία (ownership) των μεταρρυθμίσεων που νομοθετούνται».

«Δεν υπάρχει κακή κατάσταση που να μη μπορεί να γίνει χειρότερη. Για να μη συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να αντικαταστήσουμε τα ευχολόγια από μεταρρυθμιστική πράξη. Το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί πως θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα και τη χώρα να προχωρήσουν με ασφάλεια στο μονοπάτι των αναγκαίων αλλαγών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news