facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Φλαμπουράρης: Οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ να «συνέλθουν και να επανέλθουν»

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης. «Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις», δήλωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους διαφωνούντες να «συνέλθουν και να επανέλθουν».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει μία όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα συμφωνία και ύστερα ανάλογα με τις συνθήκες να επανεξετάσει για το τι θα κάνει παραπέρα. Όπως είπε, οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και τους έθνους.

Αναφορικά με το ρήγμα που η συμφωνία έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αν η κυβέρνηση δεν έχει τη στήριξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές. Ερωτηθείς μάλιστα για τις διαφοροποιήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές καταγράφηκαν στις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι θα πρέπει να «συνέλθουν και να επανέλθουν».

«Για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο υπουργός για όσους καταψήφισαν τα μέτρα και κάλεσε τους συντρόφους του «να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση».

«Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις», δήλωσε ο υπουργός ο οποίος πάντως ζήτησε να μην δαιμονοποιούνται οι εκλογές που μπορεί, όπως είπε, να γίνουν σε 20 με 25 ημέρες.

«Μπορεί πολλοί να υποτίμησαν την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι ένας εθνικός ηγέτης που έδωσε μάχες. Ο Αλέξης έχει πείσμα και πίστη» ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης.

Είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με «κόμματα που τα τελευταία έξι χρόνια εφάρμοσαν μία πολιτική που οδήγησε τη χώρα και το λαό της σε αδιέξοδα».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news