facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Σαμαράς: Ο Τσίπρας επιμένει στα ψέματα - Την Κυριακή ψηφίζουμε «Ναι» 'η «Οχι» στο ευρώ

Νέο μήνυμα - παρέμβαση λίγο πριν από τον τέως πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ενόψει του κρίσιμου για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας επιμένει στα ψέματα και πως εξαρχής ήθελαν η χώρα μας να βγει από την Ευρωζώνη.

Την Κυριακή ψηφιζουμε «ΝΑΙ» η «Οχι» στο ευρώ, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Τσίπρας, ανέφρε, δε ο κ. Σαμαράς, επικαλείται το ΔΝΤ και λέει πάλι ψέματα γιατί η ίδια έκθεση αποκαλύπτει ότι η κυβέρνησή του επιδείνωσε την κατάσταση στην οικονομία. «Τους κατηγορούν ότι χειροτέρεψαν τα πάντα και εκείνοι πανηγυρίζουν» συμπλήρωσε.

Η έκθεση του ΔΝΤ προτείνει νέο μνημόνιο, ενώ σημείωσε ότι «το κούρεμα χρέους το έχουμε κερδίσει από το 2012», τόνισε ο τέως πρωθυπουργός.

«Λένε κι ένα ακόμα ψέμα: Ότι είτε βγει μεθαύριο το ναι είτε το όχι, θα πάνε, λένε, να κλείσουν αμέσως συμφωνία. Μα τότε γιατί έκαναν δημοψήφισμα; Γιατί δημιουργούν διχασμό; Γιατί έπρεπε η χώρα να καταρρεύσει;», διερωτήθη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Μήπως, όπως ομολόγησε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος, για να μην πέσει η κυβέρνησή τους;» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαρχής ήθελε έξοδο της χώρας από το ευρώ «με τη σύμφωνη γνώμη του λαού», όπως επεσημανε χαρακτηριστικά.

Η Ευρώπη εκλαμβάνει το «όχι» ως «όχι» στο ευρώ, τόνισε, ακόμη, ο Α. Σαμαράς, λέγοντας, επίσης, ότι η κυβέρνηση είπε ψέματα για το κλείσιμο των τραπεζών, και ότι ενώ τις έκλεινε, διαβεβαίωνε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Την Κυριακή, λοιπόν, ψηφίζουμε ναι ή όχι στο ευρώ. Δεν ψηφίζουμε αν συμφωνούμε με εκείνη ή την άλλη πρόταση» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και εκτίμησε ότι μέσα σε 48 ώρες, «δεν θα φέρουν καλύτερη συμφωνία».

«Το όχι θα αδυνάτιζε δραματικά τη διαπραγματευτική θέση της χώρας» υπογράμμισε.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news