facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Γεννηματά: «Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει»

«Ο πρωθυπουργός, κ. Τσίπρας, έχει πια μία και μόνη επιλογή, μία και μόνη εντολή, έναν και μόνο δρόμο. Να πει το μεγάλο "ναι" στην Ευρώπη και στο ευρώ. Να καταθέσει ολοκληρωμένη και συνεκτική πρόταση για μία λυτρωτική συμφωνία» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε άλλους.

«Το ΝΑΙ της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για την ισότιμη και ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στις δομές και τους θεσμούς της Ευρώπης, το ΝΑΙ στη ζώνη του ευρώ είναι ΝΑΙ ιστορικό και αδιαπραγμάτευτο» τόνισε η κα Γεννηματά και υποστήριξε ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, πριν από τρεις ημέρες, ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευθεί να φέρει λύση που ακυρώνει τη ρήξη και το Grexit, και κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο ευρώ.

Η κα Γεννηματά επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή» στον κ. Τσίπρα, στην κυβέρνησή του και σε κανέναν άλλον, για επιλογές, πρωτοβουλίες, παραλείψεις και παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, και δεν πρόκειται να γίνει άλλοθι σε σκοτεινά διπλά σχέδια με σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες.

«Ήταν και είναι απέναντι στους ριψάσπιδες, στους τυχοδιώκτες και τους ψευτοπατριώτες. Γιατί οι πράξεις τους αντικειμενικά ισοδυναμούν με προδοσία και καταστροφή. Το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει δείγματα γραφής για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια, με σθένος και ιστορική ευθύνη. Μετά την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούνται αποφάσεις δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναγκαίες και σωτήριες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Απομένουν μόνο πέντε ημέρες» κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news