facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ανοιχτές οι τράπεζες που λειτούργησαν και την Παρασκευή

Ανοικτά θα είναι αύριο Δευτέρα τα υποκαταστήματα των τραπεζών που ήταν ανοικτά την Παρασκευή, για τις ίδιες συναλλαγές, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Στα καταστήματα θα εξυπηρετηθούν και όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν ακόμα εισπράξει το ποσό των 120 ευρώ και δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης.

«Η υπολειτουργία των τραπεζών, με τις μισές μόνο να είναι ανοιχτές, δημιουργεί θέμα ίσης μεταχείρισης των πολιτών», ανέφερε ο Δημήτρης Μάρδας, κατά συνέπεια εξετάζεται η μη πρόσβαση σε αυτές μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία τους.

Ο ίδιος διέψευσε ότι τίθεται θέμα πρόσβασης κι επέμβασης στο περιεχόμενό των θυρίδων. Νωρίτερα η Νάντια Βαλαβάνη είχε δηλώσει ότι «όποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από άλλους συμμετέχοντες στο τηλεοπτικό πάνελ, η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει πρόθεση του κράτους να πάρει τα χρήματα όσων διατηρούν μετρητά σε θυρίδες.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news