facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε για τη φοροδιαφυγή, λέει ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ

Εντατικούς ελέγχους στη αγορά από συνεργεία του ΣΔΟΕ, συνεργεία της Ειδικής υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων και την Οικονομική Αστυνομία προανήγγειλε ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αρμόδιος για θέματα εσόδων Τρύφων Αλεξιάδης.

Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει το μέγεθος της αποφασιστικότητάς του για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε!

«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν αυτή η κυβέρνηση που επιβάλει τόσο δύσκολα φορολογικά μέτρα να αφήσει οποιονδήποτε να κλέβει έστω και ένα ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο RealFm.

Όπως προανήγγειλε οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τη μεγάλη φοροδιαφυηγή και θα φτάσουν μέχρι και το φούρνο «διότι όλοι πρέπει να πληρώσουν».

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη «δεν πρέπει το καλοκαίρι του 2015 να χαθεί ούτε ένα ευρώ φόρος από αυτό που χάθηκε το καλοκαίρι του 2014. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά».

Ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ χαρακτήρισε «εθνικό έγκλημα» τη φοροδιαφυγή και «πατριωτικό καθήκον» την πάταξή της ζητώντας «όλοι να ζητάμε την απόδειξή μας, όλοι να καταγγέλλουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες τα φαινόμενα φοροδιαφυγής όπου τα διαπιστώνουμε».

«Αυτό που χρειάζεται στο υπουργείο Οικονομικών αυτή τη στιγμή είναι να σβήσουμε τις φωτιές που δεν έχουν σβήσει ακόμα. Στο υπουργείο υπάρχουν φωτιές που κατατρώγουν την ελληνική οικονομία» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξιάδης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news