facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε: Η προσπάθεια της Ελλάδας τώρα ξεκινά και ο δρόμος είναι μακρύς

Δυσκολότερο από τα δύο προηγούμενα θα είναι το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο, όπου συζητείται η έγκριση της συμφωνίας για την παροχή νέου δανείου. Όπως χαρακτηριστικά είπε για την Ελλάδα η προσπάθεια τώρα αρχίζει.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να προχωρήσει η Ελλάδα χωρίς κούρεμα, για αυτό και το νέο πρόγραμμα θα είναι δυσκολότερο από τα δύο προηγούμενα. Αναφορικά με το ενδεχόμενο κουρέματος του χρέους εμφανίστηκε για άλλη μία φορά κατηγορηματικά αντίθετος, λέγοντας πως κάτι τέτοιο αποκλείεται βάσει του ευρωπαϊκού δικαίου.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ υπογράμμισε ότι η προσπάθεια στο εξής πρέπει να γίνει από την Ελλάδα και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια δεν τελείωσε τη Δευτέρα, αλλά ξεκινάει τώρα και είναι μακρύς ο δρόμος.

«Η Ελλάδα πρέπει να κάνει πράγματα και μετά να δούμε κι εμείς», συνέχισε και κατέληξε λέγοντας ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα η χώρα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news