facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Πύρινο μέτωπο στη Ζάκυνθο, καλή εικόνα σε Δίστομο, Σκύρο και Ηλεία

Μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές δίνει και το Σάββατο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά που ανησυχεί περισσότερο την Πυροσβεστική ξέσπασε αργά το απόγευμα στη Ζάκυνθο, σε δασική ζώνη στην περιοχή Καλαμάκι.

Στην περιοχή επιχειρούν 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δρομολογείται η δράση και δυο εναέριων μέσων, τα οποία όμως ενδέχεται να μην προλάβουν να έχουν μεγάλη συμβολή, λόγω του σκότους.

Σε ύφεση βρίσκονται πάντως από αργά το απόγευμα οι φωτιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στο Δίστομο και την Ηλεία.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr η φωτιά στο Δίστομο είχε νωρίτερα κάψει ολοσχερώς την βλάστηση που υπήρχε στον περιβάλλοντα χώρο του Μαυσωλείου και κατευθύνεται προς τα πρώτα σπίτια του χωριού.

Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματά και ακόμα οκτώ οχήματα ΟΤΑ. Έως την έλευση του σκότους πραγματοποιούν ρίψεις νερού δυο αεροσκάφη.

Η φωτιά στην Ηλεία ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Κυλλήνης.

Επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ωστόσο, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Καλή εικόνα δίνει και η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ατσίτσα στη Σκύρο, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Επί τόπου βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 13μελές πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο. Στη νησί έφτασαν νωρίτερα πυροσβεστικές δυνάμεις από την Χαλκίδα.

Την ίδια στιγμή, σε ύφεση βρίσκονται και τα τρία πύρινα μέτωπα που την Παρασκευή έκαψαν μεγάλες εκτάσεις σε Λακωνία, Υμηττό και Μαλακάσα.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news