facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού ετοιμάζεται η ΝΔ

Το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές συζητήθηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ που έγινε για πρώτη φορά υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει η ΚΟ του κόμματος.

Πολλά μέλη του πολιτικού συμβουλίου σημείωσαν στη χθεσινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου ότι η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο, ακόμη και για αυτό των εκλογών με το επιχείρημα ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπροστά στο αδιέξοδο είναι πιθανό να επιλέξει την προσφυγή στις κάλπες, σύμφωνα με το Έθνος.

Στο σημείο αυτό, τρία στελέχη της ΝΔ, οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμαναν ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να συγκροτηθεί ένα μέτωπο των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής να τεθεί ένα τρίτο πρόσωπο προκειμένου να δώσει την εκλογική μάχη.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη ότι δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία και ορισμένοι έκαναν λόγο και για την ύπαρξη σχεδίου Grexit και από την ελληνική πλευρά.

«Ο πρωθυπουργός πρέπει άμεσα να φέρει τη συμφωνία διότι δεν έχει εντολή για ρήξη αλλά για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, σύμφωνα με το κοινό ανακοινωθέν του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και διότι παρήλθε το 48ωρο» είπε οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news