facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: Η κυβέρνηση να παραιτηθεί εάν δεν μπορεί να αποσύρει το δημοψήφισμα και να κλείσει σήμερα συμφωνία

"Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οφείλει να ακούσει τις σοβαρές φωνές, ακόμη και της παράταξής του, και να αποφύγει το διχασμό. Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα και να κλείσει σήμερα μια συμφωνία, να παραιτηθεί και να παραδώσει την εντολή, ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση από όλα τα κόμματα που μπορούν", δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος είπε ότι αισθάνεται "ντροπή" για τις εικόνες των τελευταίων ημερών.

«Απογοητεύομαι που φτάσαμε σ' αυτό το σημείο, από λάθη τα οποία επιμερίζονται σε όλες τις κυβερνήσεις διαχρονικά από τη μεταπολίτευση και μετά» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Αλλά τη χαριστική βολή δυστυχώς την έδωσε αυτή η κυβέρνηση. Και λυπάμαι που το λέω, επειδή αυτή την κυβέρνηση την εμπιστεύτηκαν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι φέρνει την ελπίδα, ότι φέρνει τον άλλο δρόμο.

Τελικά ο άλλος δρόμος είδαμε δυστυχώς πού οδηγεί. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα. Φύγαμε από την ομάδα των 19 χωρών της Ευρωζώνης μαζί με τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία και έχουμε βρεθεί μαζί με το Σουδάν, τη Ζιμπάμπουε και τη Ζάμπια.

Αυτή είναι η Ελλάδα; Αυτό δεν το δέχομαι και δε σας μιλάω ως Περιφερειάρχης, αλλά ως ένας άνθρωπος 37 ετών, που με απασχολεί η πατρίδα μου, η γενιά μου και οι γενιές που έρχονται. Δε δεχόμαστε να ζήσουμε σ' αυτή την Ελλάδα», κατέληξε.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news