facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

“Στηρίζουμε την κυβέρνηση”

Να στηρίξει την κυβέρνηση με γνώμονα τα όσα αποφασίστηκαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών πριν τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών αποφάσισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ψηφίσουμε αυτά που αποφασίσαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και μόνο».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εταίρους έκανε λόγο για ένα πραξικόπημα που έγινε στην καρδιά της Ευρώπης: «Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις. Είναι χωρίς αμφιβολία πλέον γνωστό ότι έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να υπογράψει ένα κείμενο που ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που αποφασίστηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα. Επιθυμούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι που δεν αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο».

Ενημέρωσε δε ότι «σε μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ για να καταθέσω κατάλογο δημοσιογράφων που έπαιρναν χρήματα από την Ευρώπη. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα». Εξέφρασε την πεποίθηση ότι την Τετάρτη, κατά την ψήφιση των προαπαιτούμενων δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

«Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος.

Οι δηλώσεις του υπουργού:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news