facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης: Η ανάπτυξη έγινε ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα, ελλείμματα

Με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ εξερχόμενος ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Είχαμε μία γόνιμη συζήτηση με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, το θεματοφύλακα της σταθερότητας της οικονομίας. Μεταξύ άλλων, συζητήσαμε πως στα τέλη του 2014 η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα είχαν σταθεροποιηθεί και όλοι αισθανόμασταν την ασφάλεια. Δυστυχώς το πρώτο εξάμηνο του 2015 καταγράφονται πολύ μεγάλα προβλήματα, που αν υπήρχε διαχείριση, με σύνεση και σωφροσύνη δεν θα είχαν παρουσιαστεί, όμως η ανάπτυξη έγινε ύφεση και τα πρωτογενή πλεονάσματα, έγιναν ελλείμματα».

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε, επιπλέον πως: «Μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αισιοδοξούμε αν η κυβερνηση κλείσει τη συμφωνία μέσα στον Αύγουστο, και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, της συνεννόησης και της συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων, για να βρούμε αυτές τις λύσεις από κοινού».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι βουλευτές Χρήστος Σταϊκούρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραγκούνης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news