facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ντάισελμπλουμ: Συνεχίζουμε τη δουλειά, κοιτάμε όλα τα εργαλεία

Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε όλα τα εργαλεία, δήλωσε αναφορικά με το ζήτημα της βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης της Ελλάδας ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, προσερχόμενος στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

Ο επικεφαλής του Eurogroup πρόσθεσε, πάντωςς πως εξακολουθούν να υπάρχουν τόσο νομικά κωλύματα όσο και πολιτικές ενστάσεις.

Ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως η ομάδα εργασίας διευρευνά αυτήν την ώρα τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, σχολιάζοντας ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα αν υπήρχε συμφωνία ήδη από το Φεβρουάριο.

Ο Μάικλ Νούναν χαρακτήρισε «πολιτική καταστροφή» την απόφαση για δημοψήφισμα επειδή, όπως υποστήριξε, αυτή ήταν που προκάλεσε το κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς ελέγχους στις τράπεζες.

Ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως εξετάζονται έως έξι λύσεις για τη χρηματοδότηση γέφυρα, ωστόσο δεν υπάρχει διάθεση σε πολλά κράτη μέλη να δοθούν νέα χρήματα χωρίς μάλιστα αιρεσιμότητα.

Ο Αλεξάντερ Στουμπ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε επίσης ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διμερών δανείων ή της επιμήκυνσης των ωριμάνσεων των πληρωμών προς την ΕΚΤ.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news