facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κομισιόν διαψεύδει Βαρουφάκη: Δεν ελέγχουμε την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων

Η Κομισιόν διέψευσε σήμερα τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ότι η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, ελέγχεται εξ Ευρώπας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα κατέρριψε τον ισχυρισμό του Γιάνη Βαρουφάκη ότι θα έπαιρνε με χάκινγκ τα ΑΦΜ των πολιτών φγια να στήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα επειδή η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων είναι ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες, λέγοντας πως αυτοί είναι «λάθος και αβάσιμοι χαρακτηρισμοί».

«Η ΓΓΔΕ είναι μια ανεξάρτητη αρχή» ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν και είπε ακόμα ότι «η Κομισιόν και το ΔΝΤ παρείχαν μόνο τεχνική βοήθεια αλλά σίγουρα δεν ελέγχουν τον ΓΓ Δημοσίων Εσόδων».

Σε ερώτηση, δε, για το αν θα ήταν δυνατό να στήσει η Ελλάδα ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα χωρίς να το γνωρίζουν οι θεσμοί η Μίνα Αντρέεβα αρκέστηκε στο σχόλιο ότι «η Κομισιόν δεν θα εμπλακεί σε σενάρια συνωμοσίας, δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν και τι θα μπορούσε υποθετικά να γίνει»

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news