facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Κυβερνητική πηγή: Δεν ζήτησε κυβέρνηση τεχνοκρατών το ΔΝΤ

Διαψεύδει κυβερνητική πηγή πληροφορίες που δημοσιοποίησε η γερμανική Bild, σύμφωνα με τις οποίες το ΔΝΤ έθεσε στην Αθήνα ζήτημα κυβέρνησης τεχνοκρατών, εκφράζοντας αμφιβολίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Bild, το ΔΝΤ στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης έθεσε ζήτημα κυβέρνησης τεχνοκρατών. Το ΔΝΤ ζητά εγγυήσεις ότι οι μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται η ελληνική κυβέρνηση θα εφαρμοστούν, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Αξιωματούχος του ΔΝΤ ανέφερε στην Bild: «Δεν πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Δεν τους εμπιστευόμαστε».

Η κυβερνητική πηγή διέψευσε ότι έχει ζητηθεί κυβέρνηση τεχνοκρατών από την πλευρά του ΔΝΤ.

Την ίδια ώρα, για σχεδιασμό του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε διαγραφές βουλευτών του που καταψήφισαν την εξουσιοδότηση που ζήτησε εν όψει της διαπραγμάτευσης, κάνει λόγο το Reuters. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, κάτι τέτοιο θα γίνει εν όψει της ψήφισης, έως την Τετάρτη, των προαπαιτούμενων που έχουν ζητηθεί από τους εταίρους.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news