facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η Μπακογιάννη ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά

Την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η βουλευτής τηλεφώνησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ανασυγκρότηση της παράταξης.

Το τηλεφώνημα έγινε μια ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες και ενώ η δυναμική του ΟΧΙ παρέμενε ισχυρή παρά την καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ και τον διαρκή βομβαρδισμό των ψηφοφόρων εντός και εκτός Ελλάδας για τις συνέπειες του ΟΧΙ στο κρίσιμο δημοψήφισμα.

Η κ. Μπακογιάννη καταλογίζει λανθασμένους χειρισμούς στον Αντώνη Σαμαρά, θεωρώντας τον υπεύθυνο που η Νέα Δημοκρατία παραμένει δεύτερη εκλογική δύναμη σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κλείσει, στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις (capital control, κλειστές τράπεζες).

«Δεν έχω προσωπικές επιδιώξεις»

Μάλιστα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ότι το αίτημά της για αλλαγή του προσώπου που ηγείται της ΝΔ δεν σχετίζεται με προσωπικές επιδιώξεις, καθώς η ίδια δεν σκοπεύει να βγει μπροστά.

Όπως τόνισε στον Αντώνη Σαμαρά, «αν το πρόβλημα είμαι εγώ, τότε να παραιτηθώ κι εγώ».

Η απάντηση της Λεωφ. Συγγρού

Σχολιάζοντας την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να τηλεφωνήσει στον Αντώνη Σαμαρά «στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα», κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας τόνισαν σήμερα το βράδυ ότι «αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να κρίνει μια τέτοια πράξη».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news