facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Κουίκ: Είναι ένα καλύτερο Σαββατοκύριακο

«Είναι ένα Σαββατοκύριακο που απαλλαγμένοι από τα άγχη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, μπορούμε να σχεδιάσουμε όλα αυτά με τα οποία δεσμευτήκαμε, εγώ δεν λέω ότι είναι εύκολα, σκληρά μέτρα είναι, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε σε τρία χρόνια τι έχουμε να πάρουμε, τι έχουμε να επενδύσουμε και με μια κυβέρνηση που ανταποκρίνεται προ παντός στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε μια μάχη» δήλωσε ο κ. Κουΐκ.

«Σκεφθείτε σήμερα, το ότι είμαστε με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας μπροστά μας και σκεφθείτε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ζούσαμε έναν εφιάλτη, δεν ξέραμε αν την Δευτέρα θα ξημερώναμε με τράπεζες, με καταθέσεις και αν η Ελλάδα θα έχει γίνει ερείπια» πρόσθεσε.

Είπε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ενισχυμένοι στο νέο κυβερνητικό σχήμα γιατί στάθηκαν «ενωμένοι, σαν μια γροθιά, υπεύθυνοι απέναντι στις προκλήσεις των καιρών».

«Το πρώτα δύο μνημόνια, ήταν σε περιόδους, θα έλεγα, πολύ εύκολες, σε περιόδους ειρήνης, τράπεζες ανοιχτές, το χρήμα σχετικά να ρέει, έως και έρρεε και πολύ, τώρα ήταν συνθήκες και το βάζω σε εισαγωγικά «πολέμου», ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την μάχη και διαπραγματεύθηκε μέχρι τελευταία στιγμή» πρόσθεσε.

Στην παρατήρηση «πόλεμος θα είναι και το αύριο», ο κ. Κουΐκ είπε «πόλεμος εναντίον του κόσμου, όχι μόνο εναντίον της Ελλάδας».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news