facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: «Είναι ανακούφιση να ξεφορτώνεσαι ένα υπουργείο Οικονομικών»

Δεν έχασε καιρό ο Γιάνης Βαρουφάκης και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News αποκάλυψε το πόσο ανακουφισμένος νιώθει που έφυγε από πάνω του το βάρος του Υπουργείου Οικονομικών.

Αρχικά ο δημοσιογράφος τον πιέζει να απαντήσει σε ερώτηση αν πιστεύει ότι «θυσιάστηκε» για χάρη των διαπραγματεύσεων και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών αποκρίθηκε πως «Έτσι είναι η πολιτική. Δεν υπάρχουν αμνοί προς θυσία», ενώ ανασκευάζοντας, ο δημοσιογράφος ρώτησε αν έπρεπε να θυσιαστεί για χάρη της ενότητας της κυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη να του απαντά: «Εσείς το είπατε. Δεν θα σχολιάσω»

Στη συνέχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης ερωτάται αν νιώθει ανακουφισμένος από την παραίτησή του και δίνει την απάντηση: «Είναι πάντα ανακούφιση να ξεφορτώνεσαι ένα Υπουργείο Οικονομικών. Είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος στη συνείδηση κάποιου και στην ψυχή του».

Στη συνέχεια επεμβαίνει μια ακόμα δημοσιογράφος που τον ρωτά γιατί έπρεπε να παραιτηθεί με τον κ. Βαρουφάκη να την καλεί να κάνει εκείνη την ερμηνεία που τη βολεύει γιατί «η πράξη της ερμηνείας είναι το άλας της γης».

Μετά το κλίμα, άλλαξε με το δημοσιογράφο του Sky News να του απευθύνει ερώτηση σχετικά με τις μελλοντικές του κινήσεις. «Θα ξεκουραστώ για μια μέρα και μετά θα αρχίσω να δουλεύω ξανά» είπε ο κ. Βαρουφάκης συμπληρώνοντας πως είναι εκλεγμένο μέλος μιας κυβέρνησης αποφασισμένης να πετύχει.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news