facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ποτάμι: Οι δηλώσεις Πανούση καταδεικνύουν τυχοδιωκτισμό και ανευθυνότητα

Με μία σκληρή ανακοίνωση το Ποτάμι σχολιάζει τις δηλώσεις του Γιάννη Πανούση ότι όταν προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα ήταν γνωστό στην κυβέρνηση το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες.

Το κόμμα κάνει λόγο για "την μεγαλύτερη απόδειξη του τυχοδιωκτισμού και της ανευθυνότητας" της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τους οποίους κατηγορεί ότι έπαιζαν ζάρια ενώ γνώριζαν ότι έρχεται η καταστροφή και τελικά επιδόθηκαν σε θεωρίες συνωμοσίας για να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους και να γλιτώσουν την οργή του κόσμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος

Ποιοι λοιπόν έκλεισαν τις τράπεζες;

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πανούση ότι η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα κλείσουν οι τράπεζες αν προχωρούσε σε δημοψήφισμα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του τυχοδιωκτισμού και της ανευθυνότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι πορφυρογέννητοι έριξαν ζαριές ενώ γνώριζαν την επερχόμενη καταστροφή. Προχώρησαν αδίστακτα στις επιλογές τους, αδιαφορώντας για τη χασούρα δισεκατομμυρίων της ελληνικής οικονομίας και τους χιλιάδες νέους ανέργους των επιχειρήσεων που έκλεισαν. Και μετά για να αποφύγουν την οργή του κόσμου για τις επιλογές τους, άρχισαν να σερβίρουν τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας. Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σιγά σιγά όλα αποκαλύπτονται.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news