facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βοιωτία: Έκλεισαν τον παράδρομο της Εθνικής για να πληρώνουν οι οδηγοί διόδια

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας έκλεισε την πρόσβαση στο πρατήριο "90" και όχι η παραχωρησιούχος εταιρεία.
Σύμφωνα με ενημέρωση, που είχαμε από την εταιρεία "Νέα Οδός Α.Ε", η χθεσινή αιφνιδιαστική κίνηση της τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ανάμεσα στο πρατήριο καυσίμων και το εστιατόριο υπό τον τίτλο «90» στην περιοχή της Θήβας και τον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, δεν έχει καμία σχέση με την παραχωρησιούχο εταιρεία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ίδια η Διεύθυνση της εταιρίας, που εκμεταλλεύεται το "90", προφανώς μετά από κάποια απόφαση, προχώρησε στην ενέργεια αυτή.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από μεγάλη δικαστική διαμάχη, φέρεται να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για να κλείσει και η πρόσβαση στο "90" από την ΠΑΘΕ, όπως έγινε και με τόσα άλλα καταστήματα - πρατήρια κατά μήκος της εθνικής οδού.
Ωστόσο ακόμα, άγνωστο γιατί, δεν έχει εκτελεστεί.
Η αλήθεια είναι ότι οι προδιαγραφές για την πρόσβαση στην εθνική δεν ήταν αυτές που προβλέπει ο νόμος, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει εναλλακτική λύση για τους οδηγούς, που θέλουν να αποφύγουν τα διόδια.
Γεγονός είναι ότι από το απόγευμα της Τετάρτης δεν υπάρχει αυτή η πρόσβαση πλέον, αφού τοποθετήθηκαν μπάρες στα σημεία που ο παράδρομος είχε πρόσβαση στο πρατήριο και από εκεί στην εθνική οδό.
Πολλοί ταξιδιώτες, που ταξίδευαν το απόγευμα της Τετάρτης, από Αθήνα προς Λαμία, εγκλωβίστηκαν αφού δεν είχαν πρόσβαση στο "90" και λίγο πιο πέρα ο παράδρομος οδηγούσε σε χωματόδρομο ή αδιέξοδο.
Οι οδηγοί δεν ήξεραν που να πάνε και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω, ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ οδηγών και αυτών που τοποθετούσαν τις μεταλλικές μπάρες.
Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης...
lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news